25 Eylül 2009 Cuma

Perişan Kurabiye

Pişerken mutfağınızı mis gibi tarçın kokuları sarsın istiyorsanız işte tam size göre bir kurabiye...Üstelik çok pratik şekil vermek yok,üzerine yumurta sarısı sürmek yok.Bütün malzemeleri karıştırıp Kopararak yuvarlaklamadan tepsiye yerleştiriyoruz.Kurabiyenin asıl tarifine bağlı kalmadığımı söyleyeyim.Şekeri 1 subardağı,kabartma tozunu 1 paket olarak değiştirdim daha güzel oldu..ama karar sizin.. afiyet olsun...
3 yumurta
1/2 su bardağı toz şeker
1/2 paket margarin
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
1 tatlı kaşığı tarçın
1 çay bardağı kuru üzüm
1 paket vanilya
4 su bardağı un önceden kızmış 200derece fırında rengi seğişesiye kadar pişiriyoruz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder